Over ons

Over ons

OOSTERBAAN Sports & Safety is in 2008 begonnen met de verkoop van bedrijfskleding, sportkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Door de jaren heen hebben we ons gefocust op de bedrijfskleding en de PBM’s en zijn nu regionaal een serieuze speler op de markt. U kunt bij ons terecht voor de complete range: van aanmeten van otoplastieken tot persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s) en keuren van valbeveiliging. Het bedrijf staat voor service, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers verbetert. Daarmee zijn we een leverancier die zich inzet voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als in de horeca. Het verzorgen van logo’s op de kleding van de klanten, zowel transfers als borduur logo’s is één van de vele mogelijkheden bij ons. Het volledig ontzorgen van én meedenken met de klant zijn de speerpunten bij OOSTERBAAN. Wij kunnen u adviseren, ondersteunen en begeleiden op het gebied van bedrijfskleding, veiligheid en/of de juiste keuze in uw promotionele kleding.

Over ons

Onze shop uw werknemers

Onze webshop is er een die gebouwd is op punten. De opzet hiervan is dat u als ondernemer uw werknemer toegang kunt geven met een gebudgeteerd aantal punten. Hiermee kan de werknemer zelf zijn benodigdheden aanschaffen en halen wij hiermee u een hoop werk uit handen. In samenwerking met uw werknemers zorgen wij dat alles past en dat dit niet onder werktijd gebeurd, en dat alles ook nog eens binnen budget.

Oosterbaan punten

Oosterbaan punten (OBP)

Onze webshop is er een die gebouwd is op punten. De opzet hiervan is dat u als ondernemer uw werknemer toegang kunt geven met een gebudgeteerd aantal punten. Hiermee kan de werknemer zelf zijn benodigdheden aanschaffen en halen wij hiermee u een hoop werk uit handen.