Het 3-lagen systeem


Met de naderende herfst is het tijd om te checken of uw werkkledinggarderobe geschikt is om u de hele werkdag warm en comfortabel te houden.
Kleedt u zich met de juiste lagen, kan het vocht beter ontsnappen bij intensieve werkzaamheden en voorkomen dat uw lichaam nat en koud wordt wanneer het tempo weer wat lager ligt. Thermokleding met een isolerende voering zorgt ervoor dat uw lichaam de hele werkdag lang een constante temperatuur houdt.

MASCOT gebruikt CLIMASCOT® Lightweight Insulation voor de meeste thermoproducten – een lichtgewicht voering gemaakt van polyester. CLIMASCOT® kan worden samengedrukt zodat deze bijna geen ruimte inneemt. Zo kunt u gemakkelijk een thermojas meenemen en in uw tas opbergen als het in de loop van de dag warmer wordt. Polyester stabiliseert de voering, zodat deze haar vorm en isolerende eigenschappen behoudt wanneer de jas weer wordt uitgevouwen.

CLIMASCOT® is bijzonder geschikt voor een werkdag met wisselende intensiteit, het is namelijk ademend en droogt snel. Dat betekent dat het lichaam overtollige warmte en vocht kwijt kan bij intensieve werkzaamheden, maar droog en warm blijft bij stilstaand werk. Dit zorgt de hele werkdag voor een hoog comfort.

Oosterbaan Sports & Safety VOF
Industrieweg 7
1566 JN  Assendelft
ZAANSTAD